Voor de aluminium ramen en deuren werken wij met van Beveren profielen.

Op basis van het gerenommeerde v.Beveren profiel welke staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid incl. bijbehorende systemen brengen wij ontwerpen van architecten, aannemers en tot werkelijkheid. Alle producten beschikken over goedkeuering volgens geldende DIN normen, zowel mechanisch, akoestisch, als wind en water dichtheid.

Ramen en deuren.
Raam en deursystemen zijn er in verschillende profieltypes, van mooie strakke tot het traditionele renovatie profiel. Alle met thermische onderbreking die aan elkaar geïsoleerd worden met glasvezel versterkte polyamidestrips. We laten u kiezen uit meer dan 400 RAL kleuren, glanzend, mat of metallic, geanodiseerd of structuur, met als voordeel dat u binnen en buiten een verschillende kleur kan nemen. Het meest voorkomende 3-kamersysteem kan een grote overspanning aan zonder extra steunpunten. Alles met 15 jaar garantie geeft u dit zekerheid voor de toekomst.

Bedrijven
Voor bedrijven zijn wij de ideale partner in de bouw, voor kleine en grote projecten zijn wij inzetbaar. Brabant werken wij al nauw samen met kleine en grote aannemers, ook de montage kunt u met een gerust hart aan ons toe te vertrouwen.

Hebben wij uw interesse gewerkt, neem dan gerust contact op met ons, wij vertellen u graag meer.

Wat bieden wij onze klanten aan